Henkilökunta

Apteekissamme työskentelee apteekkari, proviisori, 3 farmaseuttia ja apteekkitekninen. Jokainen meistä mahdollistaa osaltaan sen, että Sinä asiakkaana saat apteekissamme mahdollisimman hyvää ja kokonaisvaltaista palvelua.

Apteekki on apteekkarin omistama henkilöyritys, joten hänellä on kokonaisvastuu apteekin toiminnasta. Apteekkarit ovat peruskoulutukseltaan aina proviisoreita. Luvan apteekkitoimintaan he ovat saaneet Fimealta eli Lääkealan turvallisuus-ja kehittämiskeskukselta.

Farmaseuttimme ovat puolestaan asiakaspalvelun avainhenkilöitä, jotka pääsääntöisesti vastaavat asiakaspalvelusta. Työssään he huolehtivat lääkeneuvonnasta, terveyden edistämisestä ja lääkehoidon ohjauksesta. Lääkeneuvonnan lisäksi farmaseuttien työhön kuuluu esimerkiksi lääkevalmistusta.

Sähköisiä lääkemääräyksiä voivat käsitellä ainoastaan farmaseutit ja proviisorit, joilla on Kanta-palvelujen käytön edellyttämät ammattikortit.

Apteekkiteknisen vastuualueena ovat asiakaspalvelua tukevat taustatehtävät, kuten varaston hallinta, puhtaanapito ja siistiminen. Lisäksi hän huolehtii henkilökuntamme hyvinvoinnista kahvi- ja ruokataukojen aikana.

Silloin tällöin henkilökuntaamme vahvistavat myös farmasian oppilaat, työelämään tutustumisjaksoa suorittavat koululaiset ja kesätyöntekijät. Apteekkimme kuuluu sekä Itä-Suomen että Helsingin yliopiston opetusapteekkeihin. Jos siis olet kiinnostunut esimerkiksi harjoittelupaikasta, voit ottaa meihin yhteyttä.